Belföld

2015.06.25. 12:33

Baleset miatt lezárták a 471-es főutat Nyírmeggyesnél

Nyíregyháza - Frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion a 471-es főúton Mátészalka és Nyírmeggyes között csütörtök délután, az útszakaszt lezárták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-vel.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben a személyautó sofőrje súlyosan megsérült, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az összeroncsolódott járműből.

Mátészalka, 2015. június 25. Ütközésben összetört személygépkocsi a Mátészalka és Nyírmeggyes közötti úton 2015. június 25-én. Az autó egy kamionnal ütközött a 471-es számú főút 70. kilométerszelvényében. A balesetben egy ember megsérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. MTI Fotó: Taipusz Attila

A rendőrök a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Mátészalka felé Hodász, Kántorjánosi, Őr és Jármi településeken keresztül terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!