Belföld

2007.09.13. 02:29

Itt a Holdhercegnő

Csesznek (vr) - Holdhercegnő címmel ausztrál- amerikai-angol-francia- magyar fantasyfilm készül. Csupó Gábor rendező alkotásának több jelenetét tegnap vették fel a várban, többek között Tim Curry is itt volt.

Varga Róbert

Ugyancsak negatív szereplőt alakít majd a magyar színészeket képviselő Barabás Kiss Zoltán.

A mintegy 20 millió dollár összköltségvetésű látványos alkotás a nyilvánosság teljes kizárásával készült eddig is, szigorú szabályok, nyilatkozattilalom mellett. Dolgozott már a stáb Dobogókőn, Alcsútdobozon és a fővárosban több helyen, így a Fiumei úti temetőben. Még ma Cseszneken forgatják a Holdhercegnőt, majd utána újból visszatér a csapat Budapestre. Az alkotás kaszkadőrszakértője Piroch Gábor, aki az akcióje- leneteket felügyeli a filmben. A tegnapi forgatáskor is jelen volt a remek magyar kaszkadőr. A Cseszneken élő emberek a Holdhercegnő forgatásából annyit érzékeltek, hogy néha feltűntek fekete lovas lovagok az utcán, solymászok vitték a filmhez az állatokat, és rengeteg busz állomásozott a település határában felállított filmes bázison. A Holdhercegnő várhatóan jövőre látható a mozikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!