Borosta

2010.10.02. 12:28

Bosszantja a nőket a vécéülőke meg a horkolás

Egy nemrég készült felmérés szerint a nőket az bosszantja leginkább, ha a férfiak nem hajtják le maguk után a vécéülőkét.

Sámel József

A tizes listára egyéb, a nőket őrületbe kergető szokás került fel. Íme!

A felmérés során több mint ezer nőt kérdeztek ki a teremtés koronáinak legelviselhetetlenebb szokásairól. Mint kiderült: a válaszadók 54 százaléka a fürdőszobai etikett hiányát említette, 23 százalék pedig azt fájlalta, hogy a férfiak rendszeresen az ágyon felejtik nedves törülközőjüket.

A nők 15 százalékának égnek áll a haja attól, ha kedvesük összekeveri a padlót a ruhásszekrénnyel, ugyanakkor a tizes listán a horkolás is előkelő helyen szerepel. Szintén idegesíti a gyengébbik nemet, ha a férfi nem hajlandó megkérdezni, hogy merre van az úti cél, még akkor, ha nyilvánvalóan eltévedt.

A listán helyet kaptak olyan kedves szokások is, mint amikor a férfiak szándékosan elszúrják a rájuk bízott házimunkát, nehogy még egyszer megkérjék őket hasonlóra.

Szintén a rossz beidegződések listájára került, hogy a férfiak többsége elfelejti kicserélni a kifogyott vécépapírt, mint ahogy az is idegesíti a fehérnépeket, amikor a levágott körömdarabokat nem szedik össze maguk után a férfiak.

Nos, érdemes elgondolkodni, hogy a fent említett rossz szokások közül ki, melyiket tudja a magáénak.

Az otthoni béke érdekében azt tanácsoljuk az uraknak: vagy hagyják el ezeket az idegesítő dolgokat vagy állítsanak össze ők is egy tizes listát a nők rossz szokásairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!