Borosta

2011.05.15. 04:55

Csupa érdekes dolog

Marci eldöntötte, feltérképezi a lakást.

Házi Péter

Tegnap - akárhányszor hoztam vissza a nagyszobai szőnyegére, a játékok garmadája közé - állandóan kimászott a konyhába. Ott persze azonnal megtalálta a földre pottyant konyhai maradványokat és persze, hogy felcsippentette azokat és persze, hogy elkezdett velük játszani (hangsúlyozom, a konyhában rendszeresen takarítunk, de a Drágaság valahogy mindig képes valamit találni a padlón). 

Tegnap előtt a fürdő volt soron, a kis Kópé kiiramodott a szobából, jobbra vette a kanyart, elhagyta a szobákat és ugyanezzel a lendülettel kirántotta a fürdőszoba ajtaját. Átmászott a küszöbön, be a fürdőbe, ahol a nagy sötétséggel találta magát szemben. Szegény feje nem értette, mi az oka a hirtelen sötétségnek és ennek kifejezésre juttatása érdekében pityeregni kezdett. A következő napokban aztán már csak a konyhát látogatta, mert ott mindig világos van és a földön is csupa érdekes dolgot lehet találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!