Bulivan

2009.10.15. 23:03

Az amerikai slágerlista élén startolt Britney Spears új dala

Los Angeles - Britney Spears amerikai énekesnő legújabb, 3 című száma a Billboard Hot 100, a hivatalos amerikai slágerlista első helyén nyitott szerdán - ezzel az eredménnyel több mint három év után ő az első előadó, akinek debütáló dala azonnal a legelőkelőbb helyről startol.

MTI

Közleményben mondott köszönetet rajongóinak az énekesnő, aki az elmúlt két évben főleg magánéleti és egészségügyi problémái miatt került csak rivaldafénybe: kiszámíthatatlan viselkedésétől, zavaraitól volt hangos a sajtó. Ezek következtében elveszítette a gyermekei feletti felügyeleti jogot is.
   
A 3 című dal új, The Singles Collection című válogatásalbumán is szerepel, amely november 10-én kerül forgalomba. Az album két változatban lesz elérhető.

A hagyományos változat 17 korábbi slágert és a 3-t tartalmazza egy CD-n. A különleges, rajongói csomag ennél többet nyújt a Spears zenéje iránt lelkesedőknek: tartalmazza a 3 című új slágert és 29 korábbi dalt külön-külön, eredeti illusztrációjú vékony tokokban, egy, az összes megjelent videót kronologikus sorrendben bemutató DVD-t valamint egy érdekes információkat és fotókat felsorakoztató könyvecskét is.
   
Britney Spears első, 1998-as Baby One More Time című slágerének megjelenése óta több mint 63 millió lemezt adott el világszerte. Jelenleg Circus című legutóbbi stúdióalbumának turnéjával járja Ausztráliát - 2004 óta ez az első turnéja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!