Bulivan

2010.11.19. 14:20

SP igazi lovagként tűnik fel

Újabb meglepetéssel készül a háromszoros Comet-gömb tulajdonos: november 22-én látható először egy hazai zenecsatornán SP "Szólj rám" című dalához forgatott klipje, amelyben a tinik első számú hazai kedvence csókjával lehel életet egy lányba...

Napló Online

Éjszakánként forgatták SP legújabb videoját, ugyanis a hónap végén megjelenő Kölyök22 című album körüli teendők miatt nehéz volt megtalálni a megfelelő időpontot. SP egyébként a megszokott csapatával dolgozott, akikkel együtt készítette többek között a "Más volt" című dalhoz készült videot, illetve Brash Bence klipjét, és a Bad Boyz-os srácok egészen biztosan feltűnnek a "Szólj rám" című számhoz készült videóban is.

A klip érdekessége, hogy SP először dolgozott együtt táncoslányokkal, akiket casting során választott ki. Ám SP-nek nem volt könnyű dolga, hiszen rengeteg tehetség jelentkezett a válogatásra, így végül két lány helyett négy kapott szerepet a videóban. További érdekesség, hogy két igazán különleges helyszínen történtek a fontosabb jelenetek felvételei: egyrészt a gyönyörű budai Várban, ahol például SP megcsókolja a történet főszereplőjét, másrészt pedig egy budapesti bevásárlóközpont parkolójában, ahol a táncos jeleneteket vették fel. Az új videóban green box technikát is alkalmaztak.

A Kölyök22 című album november 30-án kerül boltokba, utána SP több helyszínen is dedikálja vadiúj lemezét. De addig is itt a legfrissebb videó, amely november 22-én debütál.

Címkék#sp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!