Bulivan

2011.03.30. 19:44

A Star Trek rendezője ifjúságát idézi fel Super 8 című filmjében

Las Vegas - J.J. Abrams, a 2009-es Star Trek-film rendezője gyerekkori szuper 8-as filmfelvételeiből gyúrt össze egy új hollywoodi produkciót.

MTI

A Super 8 című sci-fiből a rendező a Las Vegasban zajló CinemaCon mozis vásár alkalmából mutatott be ízelítőt. Mint a filmszínházak tulajdonosainak gyűlésén elmondta: még sohasem dolgozott ennyire szorosan a saját életét felidéző munkán, mint ez a film.

A produkció egy csapat szörnyfilmet forgató gyerekről szól, akik véletlenül felvesznek egy vonatszerencsétlenséget, és nem is sejtik, hogy egy idegen erő támadásának voltak a tanúi.

A Super 8 kölyökcsapatának tagjai semmiben sem különböznek attól, amilyen ő volt három évtizeddel ezelőtt - árulta el Abrams. Őt sem érdekelte más, minthogy megcsinálja a saját horrorfilmjét és szörnyes felvételeit. A Lost - Eltűntek című tévésorozat és a Mission: Impossible III. című akciófilm rendezője hozzátette: "hátborzongató" és "szürreális" élményként élte át, hogy ezúttal saját ifjúságából forgatott hollywoodi mozit.

A 45 millió dollárból készült film, amelynek Steven Spielberg volt a producere, június 16-tól látható a magyar mozikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!