Bulivan

2011.01.25. 11:13

A világ legnagyobb zenei szakvásárán járt Ákos

Új felszereléssel bővítette házi stúdiójának berendezéseit Ákos. A zenész a világ legnagyobb zenei szakvásárán, a Kaliforniában megrendezésre kerülő NAMM Show-n járt, amelyre csak szigorúan csak szakmai belépővel lehet bejutni.

Gyuricza Ferenc

Ákos nemcsak nézelődni ment Amerikába, hanem vásárlási céllal is. Hangmérnökével, Lepés Gáborral közösen úgy döntöttek, hogy a stúdiót egy analóg technikájú keverővel újítják fel, emellett egy analóg szintetizátort és egy akusztikus gitárt is választottak. A rendezvényen Ákos több világhírű zenésszel is találkozott, így Dub FX-szel, a Static X frontemberével, Wayne Static-kel, valamint Kim Falcon-nal is.





A megnyitója előtt ellátogatott Los Angeles legfontosabb nevezetességeihez, így a Sunset Boulevard-on található Guitar Center-be, illetve a Sam Ash hangszerüzletbe is, valamint a Capitol Records stúdiójában találkozott a világhírű hangmérnök Ron McMaster-rel is. A rendezvény ideje alatt zajlott alatt a Boss Loop Station világbajnokság döntője, melyen Magyarország képviseletében Balázs Gergő hegedűművész is jelen volt, s az előkelő harmadik helyen végzett.

Ákos közben azt is bejelentette, hogy az októberben megjelent A katona imája című albuma lemezbemutató koncertjét május 14-én tartja a Papp László Budapest Sportarénában. A jegyértékesítés a koncertre február elsején veszi kezdetét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!