Bulvár

2009.07.02. 06:54

Kényszerleszállással végződött a sztriptíz

Címkék#sztriptíz

Washington - Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy amerikai repülőgépnek, miután az egyik utas meztelenre vetkőzött és nem volt hajlandó felöltözni.

MTI

Még kedden történt az eset a US Airways légitársaság Charlotte (Észak-Karolina) városból Los Angelesbe tartó 705-ös járatán. 

A repülőgép hátsó részén üldögélő Keith Wright váratlanul ledobta ruháit és pucéran sétált végig a folyosón. A légiutas-kísérő hiába kérte meg a férfit arra, hogy öltözzön fel vagy takarja el testét egy takaróval, így végül a repülővel utazó rendőröknek kellett beavatkozniuk. 
    
A rendőrök földre teperték és megbilincselték az 50 éves New York-i férfit, majd az új-mexikói Albuquerque repülőterén átadták a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynökeinek. Fotókon jól látható, amint a ruhátlan utast - a csípője köré tekert sötét takaróval - elvezetik a reptéren. 

A férfit a repülőgép személyzetével való összetűzés vádjával szövetségi őrizetbe vették. A járat folytatta útját és problémák nélkül szállt le Los Angelesben - írta az Albuquerque Journal című újság szerdán.
    
Egyelőre nem világos a váratlan sztriptíz oka. Annyit tudni, hogy Wright a repülőtéren fogyasztott alkoholt, de a gépen már nem. Az utazó magasságban gyógyszert vett be, így ez szerepet játszhatott furcsa viselkedésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!