Bulvár

2009.10.15. 14:13

Hal a tortán - nézői panaszok az ORTT-hez

Budapest - Tizenhat nézői panasz érkezett a TV2 Hal a tortán című műsorával kapcsolatban az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) irodájához. Az egyik panasz szerint a műsorban köztörvényes bűnözőket szerepeltetnek, ami befolyásolja a gyerekeket.

MTI

Berényi Diána, a testület szóvivője az MTI-nek elmondta, az ORTT jövő szerdán dönt arról, hogy a nézői panaszok hatására elrendel-e vizsgálatot. Ha a testület úgy dönt, hogy törvénysértést követett el a műsorszolgáltató, akkor a TV2-t nyilatkozatra kérik fel, melynek során védekezhet.

Az internetre felkerült egyik nézői panasz szerint "a műsorban köztörvényes, nem piti bűnözőket szerepeltetnek, ezzel befolyásolva a magyar népet és legfőképpen a gyerekeket."

A műsor hétfőn indult szériájában Zalatnay Sarolta, Nagy Éva, Stadler József, Pápai Jocó és Tasnádi Péter szerepel, mindannyian töltöttek rövidebb-hosszabb időt börtönben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!