Bulvár

2010.01.20. 10:16

Rékasi két nővel csókolózott egymás után

Rékasi Károly öt perc leforgása alatt két nővel csókolózott. S, ami a helyzet pikantériáját fokozza, hogy nem a feleségével, Détár Enikővel tette mindezt. A színész először Bánfalvy Ágival, majd Bugár Annával, a rendező színiiskolájának másod éves diákjával olvadt össze egy színpadi csók erejéig a Figaro házasságának próbáján

Kiss Nikolett

Január 29-én mutatják be a Thália Színházban Bánfalvy Ági rendezésében és főszereplésével, valamint Rékasi Károly címszereplésével Beumarchais örökérvényű Figaro házasságát. A darab sajtónyilvános próbáján a színészek többek között azt is rekonstruálták, hogyan tökéletesítették Susana és Figaro csókjelenetét. Bánfalvy Ági rendező tapasztalt színésznőként pontosan tudja, hogyan kell ezt csinálni, s hogy szemléltesse, Figaro, azaz Rékasi Károly, ölébe ült, és megcsókolta őt. Ezt követően Bugár Anna, a Bánfalvy színészképző iskola másod éves diákja, a darabbéli Susana ült partnere ölébe és ismételte meg tanára instrukciói alapján a csókot.

„Otthon azt mondtam reggel, hogy dolgozni jövök” – jegyzete meg Rékasi viccelődve, majd hozzátette, jó dolga van, hiszen kedves, szép, szerethető kollégákkal kell csókolóznia.

„Ez egy szerencsés helyzet, ugyanis nem minden munka során kapok kellemes partnereket. Van olyan kolléga, akivel úgy kívánok egy közös csókjelentet, mint púpot a hátamra” – vallotta be őszintén.

Bánfalvy Ági komoly feladatra vállalkozott, hiszen nemcsak színésznőként, hanem rendezőként is helyt kell állnia.

„Miután számomra nagyon kedves kollégákkal és tehetséges színészekkel dolgozhatok együtt, gördülékenyen megy a munka és nagyon sokat nevetünk. Az Abigél óta először érzem azt, hogy ez egy olyan csapat, ahol mindenki szereti egymást. Nem is tudom, mi lesz velem a próbák után. Hiányozni fog a nevetés” – mesélte a színésznő.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!