Bulvár

2010.02.01. 12:26

Ben és a BNF közös kalandja

A Hősök terén zsonglőrködött együtt a jóképű VJ és az új VIVA felfedezett együttes.

Kiss Nikolett

A VIVA Interaktív műsorában minden héten megszavazhatják a nézők, hogy ki, kivel, hol és mit csináljon egy forgatás erejéig.

A rajongók ez alkalommal a VIVA műsorvezetőjét Bent, és a legújabb sztárcsapatot, a BNF-et szerették volna együtt látni zsonglőrködés közben. A kívánságuk valóra vált, az eredményt pedig mindenki láthatja a Te vagy a rendező! című sorozatban.

Farkasordító hidegben indult el VJ Ben, és a BNF együttes, azaz Bat, Nick és Frank a Hősök terére. A feladat nem volt más, mint elkápráztatni a járókelőket a –nem létező- zsonglőrtudományukkal.

„Nagyon rossz idő volt, de mi mégis szuperül éreztük magunkat a forgatás alatt. Sok rajongónk tudott a forgatásról, így közönségünk is volt a Hősök terén.”- mondta Ben, a VIVA műsorvezetője. É hogy mi köze van a fiúknak a zsonglőrködéshez?

„Gyakorlatilag semmi, én még soha életemben nem próbáltam ki ezt a sportot.. Nem régiben voltunk Megállót forgatni egy akrobata suliban, ott próbálgattuk az eszközöket, nem nagy sikerrel. Több év munkája kell ahhoz, hogy valaki rendesen tudjon bánni a felszereléssel, és persze a kézügyesség is nagyon fontos. Az iskolában olyan hajlékony lányokat láttunk, ami gyakorlatilag nem is lehetséges.”- tette hozzá nevetve a VJ.

A VIVA felfedezett zenekar, az „Éld át” című számukkal azonnal kedvenccé vált BNF is bemutatta tudását a rajongóik nagy örömére. Karikával, kislabdával és tányérral dobálóztak, miközben Ben a buzogányt ragadta meg. Az eredményt mindenki megnézheti a VIVA műsorán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!