Bulvár

2010.04.14. 10:43

Szabó Erika focisták közt

Bravúros sztárszinkronnal indul a Blue Mountain State az egyik zenecsatorna műsorán

Kiss Nikolett

Április 18-án Magyarországon is elrajtol az MTV vígjáték-sorozata, a Blue Mountain State. A bravúros párbeszédekkel megírt, izgalmas sztorival és rengeteg humorral bővelkedő sikerszériában minden az amerikai futballról, a bulikról és a szexről szól. Extra meglepetésként pedig igazi sztárparádé kölcsönzi a szereplők magyar hangjait: Hujber Feri, Szabó Erika, Váradi Zsolt, Lengyel Tamás, Előd Álmos, Faragó Richárd és sokan mások.

Igazi sztárparádéval indul a Blue Mountain State Magyarországon! A Music Television új műsorában olyan jól ismert művészek szinkronizálják a szereplőket, mint Hujber Ferenc színész, és az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője, Szabó Erika és Váradi Zsolt, akiket a Barátok köztben ismerhettünk meg, Lengyel Tamás és Előd Álmos színészek, a Jóban Rosszban egykori szereplői, és Faragó Richárd sportriporter, aki igazán testhezálló feladatot kapott: ő lett a narrátora a csupa sport sorozatnak.

Szabó Erika, a Barátok közt egykori Tildája pompon lányt "alakít" a sorozatban: - Nagyon jópofa tini-sorozat a Blue Mountain State, szeretem az ilyen stílusú műsorokat. Bár a szinkron alatt csak egy-egy jelenetet láttam az epizódokból, de biztosan odakapcsolok majd a teljes részekre is, kíváncsi vagyok a történetre - mondta a gyönyörű színésznő.

Előd Álmos a Jóban Rosszban szereplője volt évekig, most pedig egy focistának kölcsönzi jól ismert hangját: - Nagyon jó a stáb, és külön öröm újra együtt dolgozni Lengyel Tamással és a Váradi Zsolttal.. Bár nem gyakran nézek tévét, de a humoros sorozatokat nagyon kedvelem, így Blue Mountain State is rögtön megtetszett. Aranyos sztori, sok jó poénnal.

Az új sorozat 2010 januárjában indult Amerikában, és azonnal óriási rajongótábort szerzett magának, ami nem is csoda: a humor mindig bejön. A sikerszéria most idehaza is kezdetét veszi, a különleges szinkronhangok pedig még tovább erősítik a várakozást. A jó hír az, hogy már csak ötöt kell aludni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!