Bulvár

2014.06.30. 15:59

Meccsek közt Hortival

A sportszerető tévénézők zöme valószínűleg először hallott a fellengzősen budapesti Copacabanának nevezett Kopaszi-gátról, amely a Lágymányosi-öböl és a Duna között húzódik.

Kellei György

De csak azok fedezhették fel maguknak az újbudai édent, akik nézik a Sportklub Vb-láz a beachen című délutáni és esti adását. A csatorna ugyanis itt rendezte be a stúdióját.

Az éttermekkel ellátott pihenő- és találkozóhely egyébként portugál tulajdonban van. De ennek most nincs jelentősége, nem érdemes nemzeti indulatból, országféltésből fejet csóválni. A Sportklub időben kapcsolt és csinált egy olyan műsort, amely felvezeti a mérkőzéseket, illetve kitölti a köztük levő holt időt. Reklámjukban jókedvet és bulit ígérnek. Kissé átvernek bennünket, mert buliról szó sincs, a jókedv meg csak estére garantált, amikor Horti Gábor a műsorvezető. Időnként valamelyik riporterkollégája is mellé telepszik a süppedős fotelba. A divatos, új séróval villogó Léderer Ákoson kívül ők nem sokat tesznek hozzá Horti önfeledt bolondozásához, öblös, bariton kacajaihoz.

Rekop György humoristát gyakran meghívják a vendégek társaságába, ám nemhogy fényezné, inkább homályosítja, meg-akasztja a laza hangulatot. Gondolom, csak viccelt, amikor azt mondta, az a baj, hogy a magyar fociban nincs elég pénz. Torghelle Sándor, A levegő ura (a róla megjelent könyv címe) ezt kapásból cáfolhatta volna, ha összekerülnek a stúdióban, amelynek hátterében, ahogy közeledünk a világbajnokság végéhez, egyre kókadoznak, fonnyadoznak a dézsás leanderek.

Az estéről estére megjelenő szupercsinos hölgyek azonban ellensúlyozzák a hervadást. A sportklubos Marenec Fruzsina és Molnár Andrea stabil tag ebben a sorban. Sajnos, visszatérő betét a Tipster is (tuti tippek), amelynek párosa közül a volt futballista, Sebők Vilmos kezébe nem szabadna mikrofont adni. Viszont a Beszólás (telefonos rovat) élvezetes, mert kiderül, hogy Horti Gábor mellett nem lehet labdába rúgni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!