Bulvár

2015.02.05. 18:05

Zenekari jókívánság a diákoknak

A Meztelen Diplomaták zenekar is sok szerencsét kívánt az érettségihez a veszprémi Padányi gimnázium végzős osztályának, miután az egyik dalukat használták fel szalagavatós kisfilmjükhöz.

Szabó Péter Dániel

Nagy sikert aratott a veszprémi Séf szakképző tanári karának rendhagyó énekes-táncos produkciója. Ennek kapácsn érkezett hozzánk a Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium 12/E osztályának levele. A diákok az iskolától való búcsúzásról forgattak kisfilmet. Az ott szereplő képeket maguk válogatták, a videót viszont az osztályfőnök, Ferenczy-Tóth Ildikó a férjével állította össze és vágta meg az osztálynak.

Az integetést aláfestő búcsúdal a Meztelen Diplomaták „Nap felé” című szerzeménye. A dal használatához engedélyt kérve megmutatták a zenekarnak is a videót, akik a legnagyobb közösségi oldalon képes üzenetben kívántak sok sikert az érettségiző Padányis nebulóknak.

Továbbra is kérjük a megye iskoláit, hogy küldjék el nekünk a legjobban sikerült szalagavatós videóikat. A kisfilmeket az alábbi űrlapon keresztül tudják eljuttatni hozzánk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!