Bulvár

2016.11.15. 16:30

Dwayne Johnson már hivatalosan is jó pasi

A People magazin idén is elkészítette listáját, amelyen a legszexibb férfiakat rangsorolja, a Szikla pedig ezt a versenyt is megnyerte-írja a 24.hu.

A szexi pasi versenyt az előző évben egyébként David Beckham nyerte, 2014-ben Chris Hemsworth, 2013-ban Adam Levine, de a korábbi győztesek között ot van Channing Tatum, Bradley Cooper és Ryan Reynolds is. A korábbi díjazottak fényében pedig Johnson is örül az elismerésnek – írja az eonline.

 

This just means I'm still up at 4am trainin' hard, takin' care of my babies, drivin' my pick up truck and tellin' a few dirty/nerdy jokes... extremely sexily of course. Huge THANK YOU you to the entire hard working and very cool staff at @People as well as all the fans worldwide. I'm honored and grateful for the luv! Remember, sexy isn't something you "try and be". Sexy happens naturally when you're comfortable just being yourself. Trust me, I'm an expert at this. (plus I read the "how to be sexy and a great kisser" guide when I was 8). #SexiestManAlive

therock (@therock) által közzétett fénykép, 2016. Nov 15., 06:10 PST

 

Azt is elmondta, hogy szerinte a humora vitte sikerre, meg az, hogy nem akar szexinek tűnni, helyette inkább laza és magabiztos- írja a 24.hu.

Humoráról egyébként bárki megbizonyosodhat, aki a Rock Clock-ra ébred reggelenként. Az a különlegessége, hogy a Szikla Dwayne Johnson ébreszt bennünket különböző motiváló gondolatokkal. Persze mindezt ordítva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!