Miss World döntőben a pápai Strand szépe

Jó az ízlése a Napló olvasóinak, ez ismét bebizonyosodott, hiszen <b>a nyári Strand Szépe választásunkon győztes Ruzsás Bettina tegnap a Miss World Hungary döntőjében mutathatta meg bájait.</b> A 18 éves pápai diáklány fejére ugyan nem került korona, így nem utazhat a kínai fináléra, de mi azért büszkék vagyunk rá.

Mátyus Tamás

A hír rövid és tömör: Bodri Krisztinát választották Magyarország szépségkirálynőjének a Miss World Hungary 2007 szépségverseny szerda este Budapesten rendezett döntőjén. A 21 éves joghallgató képviseli Magyarországot a decemberi világdöntőn Kínában. Udvarhölgyei a 22 éves G. Nagy Lilla, aki ugyancsak jogot tanul, és a 23 éves Freire Szilvia, a budapesti középdöntő kommunikáció szakos első helyezettje.

Minket azonban sokkal inkább izgat a 16. helyen végzett pápai Ruzsás Bettina, hiszen a megyénk szülötte, s igen bájos külsővel áldotta meg a sors. Nos, a 18 esztendős hölgy hölgy végzős közgazdasági szakközépiskolás Pápán. Nyomozónak készül. Szerintünk is van valami igéző a tekintetében, amit nyilván be is vetett a fővárosi fináléban, mivel imád új emberekkel ismerkedni. Állítása szerint mindenféle sportban kipróbálta már magát, legyen szó táncról vagy kalapácsvetésről, persze ez nem is meglepő, nyilván a kislabda dobás is megvolt neki. Szerencsére tud angolul, így beszélhet élményeiről, amit utazásai során szerzett, merthogy imád utazni is.  Évek óta táncol, akrobatikus rock and rollt, érdekli a modellkedés. Magassága 169 cm, mellbősége 88 cm, derékbősége 65 cm, csípőbősége 91 cm. És gyönyürű. 








Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!