Napló Online - Veszprém megye friss hírei

Budapest, április 26. – Május 4. és 10-e között számos, eddig nem látott zenei megoldással találkozhatunk a Red Bull Mixtúra keretében Magyarország hat vidéki nagyvárosában. Kiderül, hogy milyen az, amikor egy hip hop banda metálzenére rappel vagy amikor
Siófok, Budapest - Egy siófoki ügyvéd feljelentette a Budapesti Ügyvédi Kamaránál dr. Magyar Györgyöt. Dr. Léhmann György siófoki ügyvéd szerkesztőségünkbe is eljuttatta a feljelentésének szövegét.
Naplo-online hírportálunk folyamatos fejlesztése során olvasóink alapos és mindenre kiterjedő tájékoztatása érdekében gyűjtöttük össze mindazokat a közérdekű információkat, amelyekre Veszprém megyei olvasóink igényt tarthatnak.
Kamionstop és ítéletidő - szóltak kedd reggel a hírek a megyei hóhelyzetről, amikor úgy döntöttem, itt az idő kipróbálni a hókotrók életét. Gépek harca a tomboló elemek ellen? Nos, ennyire azért nem volt izgalmas.
Veszprém - Életét vesztette az 80 éves idős férfi szerdán fél tizenegykor, akit Pásztor István világválogatott kézilabdázó, a Balatonfüredi KSE csapatkapitánya gázolt el motorjával Veszprémben, a Dózsa György úton egy átkelőhelyen.
Veszprém - A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az iskolakezdéstől, azaz idén augusztus 31-től fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak a gépjárművel közlekedők a megye forgalmasabb iskoláinak a közelében.
Veszprém - Minden a búvárkodással kezdődött még Szegeden. A búvárkodásra azonban két éve nem volt módja, mert a felszerelés a veszprémi szülői házban vár sorsára. Hampel Henrietta azonban egyelőre nem viszi magával új lakóhelyére, Ecuadorba, mert ott sok
Eger - A veszprémi ralirendező stáb vezetője találta ki öt esztendővel ezelőtt, hogy legyen egy futam a hevesi székhelyen. Az ötlet bevált, ma már a hazai versenyek leglátogatottabbja az Start Autó Eger rali.