<u>Ónos eső várható</u>

<b>Veszprém</b> - A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint vasárnapra és hétfőre ónos eső várható. <a href=" http://www.naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071118_onoseso"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Mátyus Tamás


Óvatos vezetésre lesz szükség a csúszós utakon

Tekintettel a várható közlekedési nehézségekre, érdemes a megszokottnál korábban elindulni. Aki teheti, hagyja otthon gépkocsiját és válassza inkább a tömegközlekedést.

Veszprém megye útjai hókásásak, vízesek, latyakosak voltak vasárnap, fennakadás nélkül lehetett közlekedni azokon - mondta el a Naplónak Szőnyi Zsolt, a Magyar Közút Kht. szóvivője. Az Észak-Dunántúli régióban munkatársaik 79 munkagéppel dolgoztak az utakon, tisztítást és úgynevezett alásózást végeztek. 

Ezen kívül készenlétben állnak is, hogyha nagyobb mennyiségű téli csapadék esik le az elkövetkezendő napokban, akkor mégtöbb járművet, munkagépet küldjenek ki az utakra.

További részletek a Napló hétfőn megjelenő lapszámában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!