<u>Trabanttal érkezett, Opellel távozott</u>

<b>Veszprém</b> - Átvette lapunk játékának fődíját, egy Opel Corsa személygépkocsit <em>Arnhoffer Ferenc</em> 31 éves veszprémi tanár a hétvégén az Oster Autóházban. Az indítókulcsot <em>Barták Péter</em>, a Napló főszerkesztője adta át a családfőnek. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071126_nyeremenyauto"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Varga Róbert

Az Oster Autóházban a hétvégén Napló-napot rendeztek. Ennek keretében lapunk új és régi előfizetői több szolgáltatást is igénybe vehettek kedvezményesen vagy ingyen a helyszínen. Nagy volt az igény a gépkocsik téli átvizsgálására és a műszaki állapotuk felmérésére is. A kétnapos akció egyik csúcspontjaként adták át a Napló nyereményjátékának a fődíját, egy Opel Corsa személygépkocsit, amelynek értéke a különböző kiegészítő felszerelésekkel együtt eléri a 3,5 millió forintot. 


A boldog nyertesnek Barták Péter, a Napló főszerkesztője adta át a slusszkulcsot


Régi, 1983-as Trabantját cserélte le a Napló segítségével Arnhoffer Ferenc 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!