<u>Változás a főkapitányság élén</u>

<b>Veszprém</b> - Új főkapitánya lesz a megyének, ugyanis az országos rendőrfőkapitány a Nemzeti Nyomozó Iroda jelenlegi vezetőjét, <em>dr. Bolcsik Zoltánt</em> javasolta a megye élére. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20071107_fokapitany"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Halmos György

A posztot dr. Horváth Imre látta el eddig megbízottként. Az ezredes a Napló érdeklődésére annyit közölt, hogy bűnügyi igazgatóként továbbra is megyei főkapitányságon dolgozik. Információink szerint a rendészeti miniszter és az ORFK vezetőjének keddi sajtótájékoztatója előtt a megyei főkapitányokat a fővárosba rendelték.


dr. Bolcsik Zoltán

November 15-étől az új főkapitány dr. Bolcsik Zoltán dandártábornok lesz. Az ORFK tájékoztatása szerint rendőri szolgálatát 1983-ban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon kezdte. Az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság vezetőjévé 2001-ben nevezték ki, majd a szervezet megszűnésével, 2004-től jelenlegi beosztásában, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetői feladatait látja el.

Részletek a Naplóban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!