Levegőből várt tavi vendégek

Sármellék (kn) - A Légi Marketing Alap felhasználásáról egyeztettek a minap Sármelléken a Balaton-régió önkormányzataival, legjelentősebb turisztikai szolgáltatóival, valamint a Fly Balaton repülőtér képviselőivel.

Kiss Nikolett

Dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a szakmai találkozón ismertette azokat a marketingkommunikációs lehetőségeket, amelyek azokon a küldő piacokon valósulhatnak meg, ahonnan új légi járatok indítása várható Sármellékre. Az egyes úti célokon többek között internetes hirdetési kampányt, sajtótájékoztatót, nyomtatott sajtóban hirdetések elhelyezését, plakátkampányt, valamint járműreklám-kampányt terveznek az alapot létrehozó szervezetek és turisztikai szolgáltatók. A Magyar Turizmus Zrt. vezetése idén kezdeményezte először az úgynevezett Légi Marketing Alap létrehozását, tekintettel arra, hogy - az új repülőgép-beszerzéseknek köszönhetően - a közeljövőben több új légi járat indítására is esély van magyarországi repülőterekre. Ennek feltétele azonban az, hogy a légitársaságok biztosítva lássák az adott járat megfelelő kapacitáskihasználtságát. A Légi Marketing Alap célja a Magyarország mint turisztikai célterület népszerűsítésére rendelkezésre álló pénzügyi források megsokszorozása azokon a piacokon, ahonnan az új járatok indítása várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!