<u>Az emberélet pótolhatatlan</u>

<b>Balatonfűzfő</b> - Minden emberélet egyszeri és megismételhetetlen, elveszítése pótolhatatlan veszteség. Kosztolányi szavai főleg a munkában megrokkantak és elhunytak emléknapján csengenek élesen. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080428_emberelet"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Tremmer Tamás

Különösen az ipar területén végzett tevékenység sok veszélyt rejt(ett) magában. Sajnos manapság is előfordul, hogy munkahelyi balesetben életüket veszítik, vagy súlyosan megsérülnek embertársaink. 


Az ipari balesetek áldozatai előtt tisztelegtek

Mindezt dr. Bóka István országgyűlési képviselő, Balatonfüred polgármestere mondta a munkában megrokkantak és elhunytak emléknapján. 


2006-ban avatták Balatonfűzfőn Szilágyi Bernadett alkotását

Amikor egy vállalat abba a helyzetbe kerül, hogy újra el kell indulnia, célszerű visszatekinteni. A múlt ismerete nem lehet jövőt építeni, vélekedett dr. Bakony Árpád, a Nitrokémia Zrt. vezérigazgatója. 

Egyébként e cég kezdeményezésére állították fel 2006-ban Szilágyi Bernadett alkotását. A Mementó az ipari balesetek áldozatainak állít emléket. Nem véletlen, hogy az ünnepséget is e szobor lábánál tartották.

A teljes cikket a keddi Naplóban olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!