<u>Ötven év képekben</u>

<b>Veszprém</b> - Pénteken délután nyílt meg az a nagyszabású kiállítás az állatkertben, amely az intézmény elmúlt ötven évét dolgozza fel képekben, dokumentumokban. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080418_allatkert"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Németh F. Bernadett

A tárlat a Kittenberger Kálmán Növény-és Vadaspark trópusi házának fogadótermében kapott helyet. Összeállítását hosszú előkészítő munka előzte meg, amelynek része volt egy felhívás is, amit az állatkert látogatóinak tett az intézmény. 

Bárki elküldhette saját fotóját, személyes élményét az állatkerttel kapcsolatban. Sok értékes és érdekes fénykép, dokumentum került így a vadasparkhoz. A megnyitó ünnepségre pedig meghívást kaptak mindazok, akik eleget tettek a felhívásnak. 

A kiállításon minden korosztálynak érdemes végigsétálnia: azoknak, akik régi látogatói az állatkertnek, és ráismernek egykori kedvenceikre, és azoknak is, akik még nem ismerik annak hőskorát. A 30 négyzetméteres tárlat a következő hetekben is nyitva lesz a látogatók előtt. 

További részletek a szombati Naplóban. 

Állatkerti életképek (Fotók: Gáspár Gábor, Penovác Károly)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!