<u>Csavard be, mint... anyu!</u>

<b>Noszlop</b> - Ötödször szervezte meg július közepén a családi délutánt az Anyák klubja civil szervezet, amelyet hat éve alapított tíz gyesen levő anya. A gyerekeik azóta már iskolába járnak, ők viszont ma is ugyanolyan lelkes tagok. <a href=" http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080804_csav"><strong>>>></strong></font></a>

Tisler Anna

Ughy Tiborné klubvezetőtől megtudtuk, hogy a csapat létszáma egyre bővül, ma 20-25 családot fognak össze. A program a település sportpályáján zajlott:


Egy-egy meccs előtt jól jöhet a "harci" festés a gyerekeknek is
(Fotó: Tisler Anna)


- A szervezésből az apák is kiveszik a részüket ötlettel, munkával, vagy azzal, hogy amíg az anyuka a klub ügyeit intézi, vigyáznak a gyerekre. Az asszonyok a település közéletében is részt vesznek. 

Focicsapatot alapítottak, színjátszócsoportot szerveztek. A színjátszók minden évben az iskola jótékonysági bálján adják elő darabjukat. Segítettek a napközis táborban, ahol harminc hátrányos helyzetű gyerek töltött két hetet. 

Tavaly bolhapiacot szerveztek, ahol játékokat, ruhákat, könyveket cserélhettek. A megmaradt ruhákat egy segélyszervezetnek ajánlották fel. 

További részletek holnap a Gyermekszoba rovatban.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!