<u>A munka alapja a szaktudás</u>

<b>Veszprém</b> - A főbb jogszabályi változásokat beszélték meg az igazságügyi szakértők a napokban tartott kétnapos továbbképzésen. <a href=" http://www.naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080923_amunka"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Tremmer Tamás

Az igazságügyi szakértői tevékenység megköveteli az alapos jogi-, szakmai felkészültséget, hogy a szakértők pontos és megalapozott válaszokat tudjanak adni a bíróságok és a hatóság kérdéseire. 

E szavakkal köszöntötte Latorczai János, a Veszprémi Igazságügyi Szakértői Kamara (VISZK) elnöke a kétnapos továbbképzés résztvevőit.

Jogszabály írja elő, hogy az igazságügyi szakértőknek kétévente továbbképzésen kell részt venniük. Ezen átbeszélik az elmúlt időszak legfontosabb törvényi változásait, a szakértői tevékenységet érintő módosításokat. Az új szakértőknek vizsgakötelezettségük is van.

További részleteket olvashat a továbbképzésről a Naplóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!