<u>Coop-rali: verseny a magyar temékekért</u>

<b>Budapest</b> - Hetven autóval, Budapestről Siófokig kilenc kiemelt vidéki helyszín érintésével ma indul a III. Coop-rali, melyet hagyományteremtő céllal a Coop Hungary Zrt. alapított.<a href=" http://www.naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080918_cooprali"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Deák Dóra

A versenyhez - amelynek célja a magyar termékek népszerűsítése - csatlakoztak a hazai élelmiszeripar reprezentásnsai, termelői és forgalmazó cégek, médiatámogatóként lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága is részt vesz és beszámol a kétnapos eseményről. 

A Coop-rali fővédnöke Gráf József földművelődésügyi és vidékfejlesztési miniszter, aki a verseny tegnapi beharangozó sajtótájékoztatóján kiemelte: ez a rali nem csak játékos verseny, hanem komoly szakmai üzenetet is közvetít. Azt, hogy a forgalmazó és gyártó cégek közös ügynek tekintik a magyar élelmiszeripar kérdéseit és kiemelt figyelmet szentelnek a minőségi magyar termékeknek. S mi lehetne fontosabb ügy az agrártárca számára, mint a magyar termékek népszerűsítése? - tette fel a kérdést a miniszter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!