A beszédhibával küzdők egyesülete segítőket keres!

<b>Veszprém</b> - A Démoszthenész Beszédhibások és Segítőik Országos Érdekvédelmi Egyesülete önsegítő köreinek vezetésére keres Magyarország több régiójában olyan kommunikációs zavarral küzdő, és ezt felvállaló, elkötelezett, vezetői ambícióval rendelkező jelentkezőket, akik kedvet, kitartást, türelmet és erőt éreznek ahhoz, hogy - a kommunikációban akadályozottak számára - önsegítő körök szervezésében és vezetésében önkéntesként részt vegyenek.

Deák Dóra

Ehhez a Démoszthenész Egyesület képzést biztosít az érdeklődők számára.

A képzés Budapesten, havonta két alkalommal, hétvégén 10 - 16 óra között tart,  január végétől április végéig. 

A csoport létszáma korlátozott, ezért az első képzési alkalmat megelőzi egy személyes beszélgetés, amelyben a jelentkezők elszántságát, ötleteit, motivációját keresik.

A részvétel térítésmentes, az utazási költséget az egyesület téríti.

Céljuk, hogy a jelentkezők, akik részesei lesznek egy Magyarországon – a kommunikációs problémák terén – forradalmian új kezdeményezésnek, s ebben úttörő szerepet vállalnak, régiójukon belül megszervezzék saját önsegítő klubjaikat, s közösségük megteremtésével segítséget nyújtsanak társaiknak – s egyúttal önmaguknak is – a kommunikációs zavarral járó problémák (álláskeresés, társkeresés) feldolgozásában, megoldásában.

Az egyesület elnöke: Őze Áron színművész.

Az egyesületről részletesebben az alábbi honlapon tájékozódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!