Cozma-gyilkosság - A fan club felhívása!

Kedves Szurkolótársaink! A tragikus körülmények között elhunyt játékosunk, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL-mérkőzés előtt. Mindenkit várunk, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád kiváló és örökös tagját, aki emlékezni szeretne rá, és aki ezt méltóságteljes, csendes módon szeretné kifejezni.

Szausev Xénia

Mi, szurkolók csapatunk kiváló játékosára, barátunkra, a mindig közvetlen és barátságos óriásra, a "nagy gyerekre" szeretnénk csendesen, méltóságteljesen, Marianhoz és a csapat szurkolótáborához méltó módon emlékezni. 

Ezért szeretnénk megkérni a menethez csatlakozó ismerős és ismeretlen társainkat, hogy tartózkodjanak bármiféle hangos megnyilvánulástól, rigmustól. 

Nyomatékosan szeretnénk megkérni a résztvevőket, hogy tartózkodjanak bárminemű politikai jelkép használatától, viselésétől, kérünk mindenkit, hogy ne hozzon magával semmiféle zászlót vagy transzparenst. 

Szeretnék továbbá, hogy az emlékmenethez semmilyen politikai párt, illetve szervezet ne csatlakozzon, mindenki magánszemélyként vegyen részt a rendezvényen.

Ennek az emlékmenetnek Marianról kell szólnia!

A menet az Óváros térről indul, végállomása a mérkőzés helyszíne, a Veszprém Aréna. 

A néma vonulás a gyülekezési törvény rendelkezéseinek megfelelően bejelentett tömegrendezvény lesz, melynek szervezésében a veszprémi rendőrségtől rendkívül korrekt módon eddig is minden segítséget megkaptunk és meg is fogunk kapni. 

A szurkolók képviselőiből választott rendezők mellett az ő segítségük biztosítja majd a rendezvény lebonyolítását, az emlékmenet útvonalán a félpályás útlezárást.

A megemlékezés részletes programját és útvonalát itt olvashatja! 

A Cozma-gyilkosságról mindent megtudhat itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!