Cozma-gyilkosság: Hamarosan Veszprémben lesznek a gyanúsítottak!

<b>Veszprém</b> - Egy, másfél héten belül Veszprémben lesz a vasárnapi emberöléssel gyanúsítható, Ausztriában őrizetbe vett két férfi, a sárbogárdi <em>Raffael Sándor</em> és a budapesti <em>Németh Győző</em> - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője mai sajtótájékoztatóján.

Szausev Xénia

Derzsy Péter alezredes hozzátette: osztrák kollégáik közölték ezt a gyors választ a megkeresésükre.

Veszprémi nyomozó vagy nyomozócsoport a kiadatásig nem utazik Ausztriába kihallgatni az őrizetben lévő gyanúsítottakat - közölte a nyomozást vezető rendőrtiszt, jelezve: az ausztriai kihallgatás engedélyeztetése olyan bonyolult adminisztrációval járna, hogy addigra a gyanúsítottak már bizonyosan Veszprémben lesznek. 

Derzsy Péter leszögezte, hogy a veszprémi kézilabdások megkéselésének ügyében kizárólag három személyt gyanúsítanak, közülük Sztojka Iván enyingi lakost még körözik. Az alezredes szerint egészen bizonyosra vehető, hogy nincs is több elkövetője a rendkívül súlyos bűncselekménynek.

(Forrás:MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!