Pannon külügyi börze

<b>Veszprém</b> - A Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Külügyi bizottsága február 18-án szervezi meg az idei Külügyi börzét.

Balla Emőke

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő programot  ahol a kiállítók önálló standdal várják az érdeklődőket  negyedik alkalommal rendezik meg az egyetemi aulában. 

A börze célja, hogy az érdeklődők minél több külföldi ösztöndíjat, tanulási lehetőséget, munkalehetőséget, szakmai gyakorlatot biztosítótámogató céggel és szervezettel ismerkedjenek meg. 

A kiállítók között lesz a CCUSA, Study Time, MÖB, Fulbright, Amerikai Kuckó, HAESF, AIESEC, BEST, EURES, CampLeaders, DAAD, Mobilitás, Welcome2Australia, CTP és a Várfok Alapítvány. 

Idén a szervezők szeretnék a rendezvény programját színesíteni és aktívabban elérni a középiskolásokat és az egyetemi hallgatókat. Az esszé, rajz- és képzőművészeti pályázatra várják a pályaműveket, amelyekből szeretnének kiállítást rendezni, a pályázati témákból vitafórumot szervezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!