Szépséges randevú az arénában

<b>Veszprém</b> - A szépség és egészség szigetévé változik március 21-22-én a Veszprém Aréna. A szépségversenyre, és kiállítónak is lehet még jelentkezni.

Mátyus Tamás

- Egész hétvégén szépségápolási, egészségmegőrzési termékek, szolgáltatások bemutatóival és vásárlással egybekötött kiállításokkal várjuk a vendégeinket az ország legújabb és legkorszerűbb rendezvénycsarnokában, ahol folytatva közel húszéves tradícióinkat, megválasztjuk Nyugat-Magyarország Szépét is - mondta el Domokos József, a szervező rendezvényiroda igazgatója. 

Hozzátette, a tavalyi év sikerein felbuzdulva ismét keresik a Dunántúl legsármosabb férfiait is. 

A versenyre 16 évesnél idősebb hölgyek és urak jelentkezhetnek. 

Változatos programokat ígér a rendezvény: a standokon termékbemutatókkal, a színpadon pedig egésznapos műsorfolyammal, többek közt Dávid Roland és a Rajkó Zenekar koncertjével várják vendégeiket a szervezők.

- Már az egész világon ismertté vált a Veszprém Aréna - jelentette be a sajtótájékoztatón Debreczenyi János polgármester, mint elmondta, az olasz Materia című szakmai lap kiemelten foglalkozott városunk ékkövével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!