Bébiételt kaptak ajándékba

<b>Veszprém</b> - Az egyik pénzintézet akciójának köszönhetően a Gyermekétkeztetési Alapítvány másfél tonna bébiételt és bébiitalt adományozott a Veszprém Megyei Önkormányzat Fenyveserdő Ápoló-Gondozó Otthona részére.

Balla Emőke

A tavalyi év végi gyűjtés eredményeként a Raiffeisen Bank Közösen programja keretében 10 millió forint gyűlt össze, melyet a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével az ország tizenegy csecsemőotthonába juttatnak el. 

A Veszprém Megyei Önkormányzat Fenyveserdő Ápoló-Gondozó Otthonába tegnap érkezett meg a rakomány, 2600 bébiétellel, 1300 üveg bébitallal, ezer bébidesszerttel, ötezer üveg bébijoghurttal, tápszerrel, tájékoztatott Berta Klára, az alapítvány képviselője. 

Urbanics Júlia
igazgató elmondta: az adomány kiegészítő táplálék az otthon lakóinak, nemcsak a csecsemőotthonban lévő nyolc apróságnak, de a nagyobbaknak, a halmozottan sérült fiataloknak is. A bankkal való kapcsolatuk nem új keletű; karácsonyra nagyobb összegben kaptak ajándékot, játékot. 

Hálásak a segítségért, mindent örömmel fogad az ápoló-gondozó otthon.

Az országos akciót, a jó ügyet felkarolta Szekeres Adrienn énekes, aki részt vett a tegnapi ünnepségen, ahol az otthon lakói kis műsorral köszönték meg az adományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!