Kezdő pontgyűjtés - A Győr ellen bizonyíthatnak az ajkai focisták

Ajka - Nyolc nap alatt az NB II-es labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjának három élcsapata ellen lépett pályára az FC Ajka. Eddig elkerülte a szerencse az együttes szereplését.

Novothny Ottó

- Sorrendben a Lombard Pápa, a Gyirmót és a Tatabánya akadályozta meg az ajkaiakat abban, hogy első idei pontjukat megszerezzék.

- Játékban jobbak voltunk a Bányásznál - állapította meg Artner Tamás az FC Ajka mestere, ám egy újabb buta védelmi hiba után kapott gól megpecsételte a sorsunkat. Utána rúgtunk kapufát, hagytunk ki óriási helyzeteket, mégis kikaptunk.
 
- A hétvégén nincs NB I-es forduló, vagyis az ETO II. hirtelen megerősödhet.

- Azt gondolom, a győriek elsőszámú célja, hogy saját fiataljaikat szerepeltessék, noha kétségtelenül néhány első ligás játékos visszajátszhat. Ettől függetlenül nekünk fel kell állnunk és megkezdeni a pontgyűjtést.
 
- Vasárnap már kiegészülhet a társaság.

Pákai Gergő végre felgyógyult, ami azt jelenti, hogy nem kell megbontanom a védelmet és így a középpályás sort sem. Tizenhárom bevethető emberem van, sajnos arra nem vagyunk felkészülve, hogy elbírjunk sérülteket, hiányzókat. Márpedig sajnos vannak néhányan.
 
- Tehát azt tervezik, hogy lejtmenetből váltanak.

- Mindenképpen arra számítok, hogy fordul a kocka és elindulunk felfelé. Szó sincs pánikhangulatról, végezzük a dolgunkat és ennek remélem vasárnap megjön majd az első eredménye.

(Fotó: Zwicker Tamás)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!