Ki állítja meg a Bányászt?

Megyei körkép - A 18. forduló következik a labdarúgó megyei első osztályban. A harmadik tavaszi körben a csapatok egységesen vasárnap 15 órakor lépnek pályára.

Horváth Gábor

Balatonfüred (6.) - Peremarton (11.): az előző körben a fürediek nem bírtak a listavezetővel, míg a Peremarton könnyed, 6:0-ás sikert aratott. A papírforma ennek ellenére a hazai csapat sikerét ígéri.

Herend (5.) - Várpalota (1.): érdekes találkozónak ígérkezik a hazai környezetben szinte minden alkalommal pontot szerző Porcelán és a nagyon magabiztos listavezető Bányász összecsapása.

Devecser (13.) - Gyulakeszi (9.): kereken 10 pont a két együttes közötti különbség. Az újonc Gyulakeszi stabil tagja a középmezőnynek, a Devecser viszont épp egy hasonló csapattól csípet pontot két héttel ezelőtt.

Balatonfőkajár (16.) - Csabrendek (7.): a sereghajtó Balatonfőkajár idén egyelőre ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, nem jönnek a sikerek. Az újonc Csabrendek ugyan kevés gól szerez, de szorgalmasan gyűjti a pontokat.

Felsőörs (15.) - Csetény (8.): idén egyszerűen nem akar megszületni az első felsőörsi győzelem, a gárda ebben a szezonban eddig hét döntetlennél és 10 vereségnél tart. A nyolcadik Csetény stabil együttesnek számít a mezőnyben, legutóbb a Herenddel ikszelt a csapat.

Öskü (12.) - Úrkút (3.): az úrkútiak az előző körben szép sikerrel javították ki a herendi botlásukat, az Öskü viszont fontos találkozót bukott el hazai pályán a Mihályháza ellen.

Pét (10.) - Taliándörögd (2.): a csaknem kétszer annyi ponttal rendelkező Taliándörögd idegenben is esélyesként lép pályára.

Ajka Kristály (4.) - Mihályháza (14.): a múlt héten elkezdte a felzárkózást a Mihályháza, amely fontos sikert aratott idegenben de elképzelhető, hogy a Kristály még túl nagy falat a gárda számára.

(Fotó: Zwicker Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!