Megyei labdarúgó-tavasz: Sokan már eltemették a Mihályházát, amely most bizonyítani akar

<b>Megyei körkép</b> - A hétvégén elrajtol a Veszprém megyei labdarúgóbajnokság első osztályának tavaszi idénye. A résztvevők felkészülését az időjárási viszontagságok és az ezzel kapcsolatos pályagondok zavarták, de ezektől függetlenül igazán élvezetes küzdelemre lehet számítani a folytatásban.

Horváth Gábor

A megyei első osztály 11-16. helyén telelő csapatok közül az Öskü és a Peremarton nincs messze a középmezőnytől, a többieknek viszont a bennmaradás kiharcolását kell elsősorban a zászlajukra tűzniük.

Öskü (11., 18)

Az Öskü az egyetlen olyan csapata a mezőnynek, amely nem játszott döntetlent a szezon első felében, a gárda hat sikerrel és kilenc vereséggel várja a tavaszi rajtot.
 
Dufek József edző: Az edzéslátogatottság terén volt egy kis hiányérzetem, de a felkészülési mérkőzéseken nem teljesítettünk rosszul. A keret nem változott a szünetben jelentősen, az eredeti célkitűzésünk a bennmaradás kiharcolása volt, most szeretnénk megcélozni a 8-11. hely valamelyikét.
 
Távozott: Auerbach Miklós.
Érkezett: senki.
 
Peremarton (12., 17)
 
Az első félévben kissé váratlan vereségeket is elszenvedő peremartoniak pozitív élményekkel, két sikerrel zárták az őszt.
 
Markó Csaba elnök: Heti négy edzéssel készültünk január 17-e óta, és összesen kilenc találkozót játszottunk a szünetben, majd kiderül, hogy az elvégzett munka mire lesz elég. Szeretnénk a középmezőnyben végezni.
 
Távozott: Szeleczky Attila, Wellesz Péter, Húsvét Balázs, Kasza Viktor.
Érkezett: Józsa István, Hegedűs Miklós.
 
Devecser (13., 11)
 
A Devecser kétgyőzelemnyi távolságra van a feljebb kapaszkodástól, de az együttesnél bizakodnak abban, hogy a folytatásban szorgos pontgyűjtéssel beérik a középmezőnyt.
 
Heizler Gábor szakosztályvezető: Összességében jól sikerült a felkészülés, az utolsó héten a celldömölki műfüves pályán is tudtunk gyakorolni. Az elvárásunk az, hogy sikerüljön csatlakozni a mezőny középső részéhez.
 
Távozott: Szöllősi Attila, Szakáll Sándor, Horváth László.
Érkezett: Homlok Csaba, Wágner Patrik, Hoffmann Csaba.
 
Mihályháza (14., 9)

A hátulról a harmadik Mihályházánál két hete mondott le Forsthoffer Tibor edző, az ő helyettesét még keresik.
 
Mészáros Géza megbízott edző: Használhattuk a pápai műfüves pályát, jó edzőmérkőzéseket játszottunk, így bizakodva várjuk a rajtot. Szeretnénk tisztességesen helytállni és felzárkózni. Sokan temették és temetnék a csapatot, nagyon remélem, hogy nekik csalódást tudunk okozni.
 
Távozott: Polhammer Sándor, Fábián Richárd.
Érkezett: Csuka Zoltán, Hardi Csaba, Makai Roland, Kun Szabó István, Szalai Artúr, Szommer Tibor.
 
Felsőörs (15., 6)

Az újoncgárda ősszel hat alkalommal is pontot szerzett, de győznie még nem sikerült ebben a szezonban.
 
Galambos Roland játékos-edző: heti két gyakorlással és egy mérkőzéssel készültünk a folytatásra. Munkahelyi elfoglaltságok miatt az edzéslátogatottsággal akadtak gondok, ennek ellenére bízunk a bennmaradás kiharcolásában és abban, hogy minél előbb megszerezzük az első győzelmet.
 
Távozott: senki.
Érkezett: Németh Gábor, Albert Tamás, Albert Gábor, Tar Balázs.
 
Balatonfőkajár (16., 4)

Az osztály sereghajtója nagyon gyenge őszt zárt, de úgy tűnik, hogy a folytatásban lesz mibe kapaszkodnia a gárdának.
 
Király Károly elnök: A felkészülés felemásan sikerült, de pozitívum, hogy három meghatározó játékost igazoltunk. A problémák ellenére szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, bizakodunk, mert van egy komoly támogató a láthatáron. Jó lenne, ha már a tavaszi idény első harmadának végén látnánk a kiút végét.
 
Távozott: Tóth Balázs.
Érkezett: Sütő László, Csizmadia Norbert, Abrincsák Péter.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!