Mocsai súlyos agyrázkódást szenvedett (frissítve)

<b>Stuttgart</b> - Súlyos agyrázkódással kórházba került <em>Mocsai Tamás</em>, a német TBV Lemgo magyar válogatott kézilabdázója, miután a kedd esti, Göppingen elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzés 49. percében egy ütközés után a padlóra esve beütötte a fejét.

MTI

A Bild című lap internetes kiadása szerint a 30 éves játékos eszméletlenül terült el a földön, az orvosi stáb pedig azonnal a segítségére sietett. A helyszíni beszámoló alapján Mocsai három perc elteltével tért magához, majd később, az öltözőben már kommunikált a környezetével. 

Kórházba szállították, ahol CT-vizsgálaton is átesett.

- Szerencsére a felvétel nem mutatott ki semmilyen elváltozást. A balesetet látva ez megkönnyebbülést jelentett mindannyiunk számára - mondta a klub honlapján Daniel Stephan, a Lemgo sportigazgatója, aki hozzátette: Mocsainak ugyan a klinikán kellett töltenie az éjszakát, de szerdán már hazautazhatott társaival a meccsnek otthont adó Stuttgartból.   

A baj nem jár egyedül mondást igazolva ugyanakkor kiderült, hogy a játékos - még az első félidőben - eltörte a jobb mutatóujját és a későbbi vizsgálatok függvényében elképzelhető, hogy meg kell operálni.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!