Öngyilkos lett az erdőben - Fotóval

<b>Balatonalmádi</b> - Emberi maradványokat találtak még tavaly szeptemberben Litér külterületén, az ipari vágánytól 100 méterre, Balatonfűzfő irányában. A rendőrség az azonosításhoz kéri a lakosság segítségét.

Halmos György

A rendőrség a helyszínen azonosítást segítő okmányokat nem talált. Az ismeretlen személy öngyilkossági szándékkel ment az erdőbe, majd ott felakasztotta magát. 

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján az ismeretlen 40-50 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas férfi lehetett, átlagos vagy kissé soványabb testalkattal, valószínűleg sötétbarna haja volt. 

A férfi zöldes színű nadrágot viselt zöldes színű övvel. Gumitalpas, fűzős bőrbakancsot hordott, ami 43-44-es méretű. Barnásfekete színű „Jamel fashion" feliratú M-es méretű rövid ujjú pólót, illetve fekete színű MIL-TEC M-es méretű többzsebes kabátot viselt. 

A holttest ruházatában 2 Varta típusú 1,5 Voltos ceruzaelemet, egy bordó színű öngyújtót, horvát, valamint szlovák pénzérméket, egy kulcslyukvilágítós zöld öngyújtót és egy indián figurás zsebkést találtak. 

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik az elhunyt személyről, az hívja a 107-es vagy a 112-es telefonszámot, illetve a balatonalmádi kapitányságot értesítse a 06 (88) 438-711-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!