Remek pályacsúcsok a 2. BSI Balaton Szupermaraton második napján

Ma a Fonyód-Szigliget szakasszal folytatódott a 2. BSI Balaton Szupermaraton. Az 52, 9 kilométeres távon több eddigi pályacsúcs megdőlt. A legnagyobb rekordot az egyéniben versenyző Fajfrik Zoltán érte el: a fiatal hódmezővásárhelyi futó tegnapi vezető helyét megerősítve mintegy fél órát javított Sipos Balázs tavalyi szakaszrekordján.

Szausev Xénia

Fajfrik 3:47:38-as idővel teljesítette a szakaszt.

A hölgyek váltójában is új rekordidő született: a Szondis Hölgyek 4:02:20-szal zárták a mai etapot, ők is megjavítva a tavalyi legjobb női időt.

A férfi csapatoknál isméta TTT-HSE Tigrisek diadalmaskodtak, 3:18:36-os időt futva értek célba - ez az eredmény azonban most nem volt elegendő a szakaszrekord elhódítására - a Tigrisek azonban továbbra is őrzik első helyüket az összetett versenyben.

A férfi párosoknál a Lake Runners 3:47:11-gyel futottak fel a szigligeti vár alatt található célba, és ezzel ők kategória alapcsúcsot állítottak fel ezen a szakaszon - tavaly párosban ugyanis még nem lehetett indulni a Balaton Szupermaratonon.

A verseny második versenynapja még nem ért véget, a befutók folyamatosan érkeznek a szigligeti vár alatt található célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!