Torkos csütörtök után borszerda

Veszprém - A torkos csütörtök akció sikerén felbuzdulva borszerdát hirdetett április 29-re a Magyar Bormarketing Kht. Eddig csaknem százharminc étterem és borszaküzlet csatlakozott a magyar borok fogyasztást népszerűsítő akcióhoz, de még lehet regisztrálni.

Kiss Nikolett

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóhelyek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy április 29-én egész nap, minden, a már előtte héten is használt a la carte kínálatukban szereplő magyar bor és pezsgő árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak, illetve minden rendelt főétel mellé egy pohár bort grátisz biztosítanak a ház borából. 

Amennyiben a csatlakozni kívánó vendéglátóhelyben nincs ház bora, úgy egy vörös és egy fehér tételt az akció napjára annak nevez ki, és ezt feltünteti. 

A regisztráció április 3-án délig tart. Később is lehet még csatlakozni az akcióhoz, egészen április 24-ig, ám ez esetben kizárólag a szervező online kommunikációjában, azaz az interneten tudnak megjelenési lehetőséget biztosítani, a nyomtatott sajtóban nem.

 Az akcióhoz nemcsak éttermek és vendéglátóhelyek, hanem bornagykereskedések és szaküzletek is csatlakozhatnak. 

A borszaküzletek csatlakozásának mindössze egyetlen feltétele van: akciós ajánlattal kell várniuk vásárlóikat április 29-én.

(Illusztráció: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!