A kórházból jelentjük! Továbbra is titok Bujtor István állapota

Veszprém – A megyei kórházban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták azon bulvár lapértesülést, miszerint Bujtor István állapota stabilizálódott, sőt javult a légzése.

Martinovics Tibor

- A család kérésére semmiféle információt nem adhatunk ki Bujtor István állapotáról, így nem kommentálhatom ezeket a híreket sem. 

Amíg a hozzátartozók nem döntenek másként, a kórház annál többet nem mondhat, minthogy továbbra is az intenzív osztályon kezeljük a színészt – fogalmazott érdeklődésünkre dr. Tótth Árpád az intézmény orvosigazgatója, aki arra sem adhatott választ, hogy a kezelésben más kórházakból érkező szakemberek is részt vesznek vagy sem.

A helyzet fonáksága, hogy az egyik hazai bulvárlap épp a színházigazgató testvérére, Frenreisz Károlyra hivatkozva közölte a hírt: Bujtor István állapota javult, kevesebb gyógyszerre és gépi beavatkozásra van szüksége. 

Bujtor István július 31-én került a Csolnoky Ferenc Megyei Kórház intenzív osztályára, a színidirektort megműtötték és három hete mélyaltatásban tartják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!