Ittasan vezetők napja - a kocsma fala állított meg egy autóst

Napló - Négyen sérültek meg szombat délután Tihany és Aszófő közt, mikor egy ittas német férfi belerohant egy forgalmi okokból álló Volkswagenbe és rátolta az előtte várakozó Suzuki Vitarára.

Mátyus Tamás

A balesetben az okozó férfit súlyos, további három személyt pedig könnyű sérülésekkel szállítottak a vezprémi kórházba - adta hírül a rendőrség és a mentőszolgálat ügyelete.
Szintén ittas volt az az ötven éves férfi is, aki Szentkirályszabadjánál robogójával árokba hajtott szombat délelőtt. A motoros a falu Veszprém felőli végén levő nagy ívű kanyarban elvesztette uralmát járműve fölött, és az esés közben súlyos sérülést szenvedett.
Több kerítésnek is nekiütközött, majd a helyi kocsma fala állított meg egy férfit szombat délután Litéren. A rendőrség ügyeletén lapunknak megerősítették, a Daewoot vezető férfi is alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült. Utóbbi balesetben a sofőr és utasa is könnyebben sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!