Vb-selejtezők - Bodnár ott lesz Telkiben

Budapest - Bodnár László, a Debrecen labdarúgója, aki pénteken halálra gázolt egy kerékpárost, ott lesz hétfőn Telkiben, a világbajnoki selejtezőkre készülőválogatott edzőtáborában. A hátvéd Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal egyeztet, vállalja-e a játékot a svédek és a portugálok ellen.

MTI

Ezt Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke jelentette ki az MTV Napkelte című adásában hétfőn reggel.
    
Megjegyezte: nem sportszakmai döntést kell hozni, hanem emberi oldalról kell megközelíteni Bodnár ügyét. 
    
"Kérdés, hogy a játékos milyen lelki állapotban van, befolyásolja-e ez a teljesítményét. Egyáltalán vállalja-e a játékot" - mondta Kisteleki István hozzátéve, mihamarabb meg kell oldani ahelyzetet, noha a csapat majd szombaton lép pályára. 
    
A magyar válogatott szombaton a svédekkel, szeptember 9-én pedig a portugálokkal találkozik vb-selejtezőn. 
    
Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a műsorban elmondta, a balesettel kapcsolatos szakértői véleményt 30 napon belül kell elkészíteni, ám az sem kizárt, hogy már a héten kész lesz. 
    
Bodnár pénteken 21 óra körül Nyírbátornál, lakott területen kívül elgázolt egy láthatósági mellényt viselő 34 éves kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!