Harrison Ford kész az Indy 5-re

Deauville/Los Angeles - Harrison Ford megállapodott Steven Spielberggel és George Lucasszal, hogy miről fog szólni az ötödik Indiana Jones-film, így ha Lucas szállítja az új forgatókönyvet, az amerikai színész boldogan ölti magára újból Indy jelmezét.

MTI

Harrison Ford erről a Deauville-i Amerikai Filmfesztiválon beszélt, amelyen partnerével, Calista Flockharttal vett részt, és amelyen életműdíjjal tüntették ki munkásságáért.

Amíg az Indiana Jones 5 összeáll, az egyszerű férjek mindennapjait éli - mesélte a 67 esztendős színész.

"Elmosogatok. És megfőzöm a vacsorát. Reggelenként elindítom 8 éves fiamat, Liamet az iskolába, aztán a repülőimmel röpködve múlatom az időt. Láthatják, olyan vagyok, mint bárki más. A gyermekeim életkora 8 és 42 év között mozog, ráadásul nagyapa is vagyok" - számolt be hétköznapjairól.

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága számára is nagy sikert hozott, s jövőre újabb két filmjét mutatják be, a Morning Glory című vígjátékot és a The Crowley Project című drámát.

Harrison Ford megelégszik a színészi feladatokkal, cseppet sem vágyik rendezői babérokra, mint annyi kollégája. "A rendezés túl nehéz, hosszadalmas, és nem is fizetnek érte eleget!" - tréfálkozott, hozzátéve: "Jó filmesnek lenni a legnehezebb munka a világon. Nem vagyok hozzá elég türelmes. És nem is akarok főnök lenni."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!