Szól az internetes rádió

Ajka - Sikerrel indult el a Best Rádió adása az elmúlt szombaton hajnali hat órakor.Mint korábban megírtuk, két ajkai középiskolás, a tizedikes Juhász Bálint és társa, Tóth Dániel nemrég létrehozta az internetes rádiót. A felszerelés helyiség hiányában eddig Bálint hálószobájában volt.

Tisler Anna

A városi önkormányzat azonban adott nekik egy termet a városházán. A fiatalok nem ismeretlenek az ajkaiak előtt. Korábban több városi rendezvényre kitelepültek, valamint számos, a fiataloknak szervezett programon mondták a híreket, és teljesítették a résztvevők zenei kívánságait.

Most már a helyiség hiánya sem akadályozza a rendszeres jelentkezést. A műsort a www.bestradioajka.extra.hu oldalon foghatják az érdeklődők. 


Juhász Bálint, Tóth Dániel, Vathy Balázs és Katona Tamás adást tervez
(Fotó: Tisler Anna)

Az adást a világ bármely táján hallgathatják, a tinik főként az ajkaiak számára akarnak érdekesek lenni. Rendszeresen közlik a városi közlekedési híreket, a programajánlót, tudósítanak a helyi rendezvényekről. 

Terveznek kívánságműsort, beszélgetéseket valamely közérdekű témáról, és igyekeznek minden fontos dologról tájékoztatni a hallgatóságot. A műsorok elsősorban a saját korosztályuk tagjainak szólnak, de igyekeznek megnyerni a felnőtteket is. 

Az adás hétköznap iskola után kezdődik, hétvégén pedig reggeltől estig a mikrofon előtt ülnek. Mint Bálint elmondta, húsz munkatárssal dolgoznak, többségük középiskolás, de jelentkeztek felnőttek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!