Van bőr a gépeden?

Napló - Imádod a divatot? Folyamatosan követed a hazai és a nemzetközi trendeket? Szereted az egyedi, különleges stílusú újdonságokat? Miért ne lehetnének a kütyüjeid is különlegesek? Hangolódj az őszre egyedi skinekkel, melyek épp neked készültek!

Kiss Nikolett

Lehetsz trendi vagy vadóc, akár komoly is; a lényeg, hogy ezekkel a skinekkel (fóliákkal) biztos nem maradsz átlagos. A több mint ezer képet tartalmazó galériából biztosan találsz kedvedre valót. 

Az itt található skinek a legkülönbözőbb színekben és formákban pompáznak, ezzel is elfedve a notebookok sablonos egyformaságát, szürkeségét, teret engedve tulajdonosuk személyiségének. 

A djuice.skinzone.hu oldalon – megadva géped típusát és méreteit – csaknem harminc kategóriában keresgélhetsz, és válogathatsz a személyiségedhez legjobban illők között. 

Így akár kedvenc zenei stílusod, állatod vagy tájad köszönhet vissza notebookodról a veled szemben ülőknek. De ha szeretnéd, akár merészebb formákkal és színekkel is magadra vonhatod a figyelmet!

Mire jók a skinek?

Azon túl, hogy a kiválasztott fóliák az egyéniségedet tükrözik, elfedik a sokat használt notebookok karcolásait, sérüléseit, egyben óvva őket az újabbaktól is. 

Ha meguntad, egyszerűen cserélheted le egy újabbra, hiszen amilyen könnyen felhelyezhető, olyan könnyen és nyomtalanul el is távolítható. Vedd elő a géped, és élvezd a körülötted lévő emberek meghökkent vagy irigykedő pillantásait.

Tervezz magadnak egyedi skint!

Ha mindennél és mindenkinél különlegesebbnek vallod magad, vagy csak kreatívkodni szeretnél, tervezz teljesen egyedi kinézetet laptopodra vagy telefonodra. Töltsd fel a djuice.skinzone.hu oldalra, így részt vehetsz a djuice és a SkinZone közös játékában. 

A djuice, a SkinZone, a Carnation és a Leo Burnett reklám- és marketingszakembereiből, grafikusaiból álló zsűri választja majd ki a „legkreatívabb” és a „djuice kedvence” skint, illetve a közönség is szavazhat saját kedvencére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!