Maffiózót alakít Korda György

Napló - Elnöki lakosztállyal, behűtött pezsgővel, gyümölcstállal és mindenféle finomsággal fogadták Korda Györgyöt a szilvásváradi La Contessa Hotelben, aki Sas Tamás legújabb, Szinglik éjszakája című filmjében egy szövegelős pókerest alakít.

Kiss Nikolett

A népszerű művész rövid, ám annál viccesebb szerepet játszik a filmben, ezért nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ő kapta a legjobb szobát.

Igazán testhez álló szerepet kapott Korda György Sas Tamás Szinglik éjszakája című filmjében. Magyarország népszerű énekese egy zsivány pókerest játszik a moziban.

 

"Egy szövegelős, maffiózós ruhába öltözött pókerest játszom a filmben, aki halálra idegesíti a főszereplőket. Még egy pisztolyt is a fejemhez nyomnak" – mesélt nevetve szerepéről mindenki Korda Gyuri bácsija, aki azt is elmondta, hogy Sas Tamás külön őt kérte fel a nagyszájú kártyás figurájához.

A gyönyörű vidéki helyszíneken játszódó film stábját egy impozáns szilvásváradi hotelben szállásolták el, ahol Korda György kapta a legjobb szobát.

 

"Amikor megérkeztünk a kastélyszállóba és kiderült, hogy én kapom a lakosztályt, nagyon meghatódtam. A szobában behűtött pezsgő és gyümölcstál várt.

Óriási megtiszteltetésnek éreztem ezt a gesztust, ami talán a koromnak és a több évtizedes pályafutásomnak köszönhető" – mondta az előadó, aki azzal akarja mindezt meghálálni, hogy a lehető legjobb és leghumorosabb formáját hozza a filmben, ezzel hozzájárulva annak sikeréhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!