Elszökött kislány okozott riadalmat Nyírkátán

Nyíregyháza - Egy otthonról elszökött kilencéves kislány okozott riadalmat Nyírkátán, a gyereket végül háromórás kutatás után, sértetlenül megtalálták a keresésére indult emberek hétfőre virradó éjjel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

A kislány vasárnap este szökött el otthonról, s a hideg időjárásra tekintettel éjszaka százötven rendőr, tűzoltó, polgárőr, speciális mentő, valamint számos rokon, környékbeli indult a keresésére - mondta Fülöp Gergely.
   
A százados tájékoztatása szerint a gyereket háromórás kutatás után sértetlenül találták meg, nem messze a szülei házától.
   
A kislány az őt meghallgató rendőröknek azt mondta, hogy azért ment el otthonról, mert félt a fürdetéstől. Azt is elmondta, hogy amikor látta az őt keresőket közeledni, búvóhelyet váltott, visszament egy olyan farakás alá, amit már átkutattak a felnőttek. A mentők megvizsgálták gyereket, de a kislány nem szorult ellátásra, így hazatérhetett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!