Szépség, egészség, esküvő

Veszprém - Az esküvő kiállítás lesz az újdonsága a Szépség-Egészség fesztiválnak, amelyet 2010. január 16-17-én rendeznek meg második alkalommal a Veszprém Arénában - hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Deák Dóra

Domokos József, a Szépország Rendezvényiroda igazgatója elmondta, hogy a rendezvény küldetése egy szépséges randevú, amelyet az esküvő, a szépség és az egészség harmóniája jellemez.

A rendezvény alapját a bemutatók, a vásárlással egybekötött kiállítások adják majd, ahol a látogatók megismerhetik a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és szolgáltatókat az esküvő szervezéshez, valamint a legújabb egészségmegőrző- és szépségápolási trendeket az egészségtudatos élethez.

A kétnapos rendezvény során színes programok, divatbemutatók, sztárvendégek, wellness- és fitness bemutatók várják az érdeklődöket, továbbá ekkor rendezik meg a Nyugat-Magyarország Szépe és a Mr. Sárm Nyugat-Magyarország versenyt is.

A Napló külön esküvői kiadvánnyal támogatja a rendezvényt, amely a hasznos tudnivalók mellett programfüzet is lesz egyben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!