Tetten érték a betörőket

Vilonya - A településen elkövetett betöréssel gyanúsítja a rendőrség azt a két férfit, akiket kedden éjjel tartóztattak fel Papkesziben.

Halmos György

A tájékoztatás szerint a járőrök egy gazdátlan Fordra lettek figyelmesek. A járműtől körülbelül 200 méterre eltávolodva figyelték, hogy jön-e a tulajdonosa. Hajnali egy óra körül a jármű világítás nélkül elindult Papkeszi irányába.

A rendőrök jelentették ezt a balatonalmádi kapitányság ügyeletének, és segítséget kértek az autó megállításához. Két másik rendőr Papkesziben, a Fő utcán létesített ellenőrző áteresztő pontot. A járművet megállították, a két férfit igazoltatták. Az autót egy papkeszi férfi vezette, mellette egy berhidai férfi utazott.

A jármű átvizsgálása során több műszaki cikket is találtak a rendőrök. A két férfi beismerte, hogy az autóban lévő eszközöket egy vilonyai ingatlanról lopták el. Az utas elmondása szerint ő csak visszalopta a közelmúltban eltulajdonított értékeket.

A gyanúsítottak a bűncselekménnyel 120 ezer, a rongálással 10 ezer forint kárt okoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!